As bondades do consumo de aceites de oliva virxe

Investigación de vangarda para valorizar as propiedades saudables do aceite de oliva virxe

7 de mar. de 2019

Presentación da xornada

11 de mar. de 2019

Intervención de Ana Torrado Agrasar 10' 46''

Intervención de Ana Torrado Agrasar

Coordinadora do Clúster de Investigación e Transferencia Agroalimentaria do Campus da Auga (CITACA) da Universidade de Vigo

11 de mar. de 2019
Visto: 15 veces

7 de mar. de 2019

Bloque I. Oliveira

Bloque II. Aceite de oliva virxe

Bloque III. Saúde

Peche oficial da xornada

Intervención de Beatriz Cancho Grande 1' 34''

Intervención de Beatriz Cancho Grande

Coordinadora da xornada

11 de mar. de 2019
Visto: 9 veces

11 de mar. de 2019

Intervención de Gil Garrote Velasco 41''

Intervención de Gil Garrote Velasco

Decano de la Facultad de Ciencias

11 de mar. de 2019
Visto: 4 veces
Intervención de Rosendo Fernández 5' 27''

Intervención de Rosendo Fernández

Vicepresidente da Deputación Provincial de Ourense

11 de mar. de 2019
Visto: 1 vez
Intervención de Jesús Vázquez Abad 4' 08''

Intervención de Jesús Vázquez Abad

Alcalde do concello de Ourense

11 de mar. de 2019
Visto: 0 veces
Intervención de Manuel J. Reigosa Roger 2' 45''

Intervención de Manuel J. Reigosa Roger

Reitor da Universidade de Vigo

11 de mar. de 2019
Visto: 0 veces